Deal van de Maand

Happyhorsedeal Maand Deal. Hier vind u iedere week een nieuwe aanbieding voor u, uw paard, uw pony Van leren rijlaarzen tot paarden scheermachines, Van outdoorlaarzen tot luxe hoofdstellen. Elke maand een online aanbieding met een extra grote korting!

Ruitersport outlet maanddeal

Welkom bij onze maandelijkse ruitersport deal. In deze maand aanbieding elke maand een aanbieding voor ruiter, paard of in en om de stal. Hierbij kun je denken aan diverse ruitersport producten voor de ruiter, zoals; paardrijkleding (paardrijbroeken, wedstrijdblousen, paardrijlaarzen & caps) , paardrij benodigdheden, insectenbestrijding, enzovoorts. Voor paard of pony vind je producten voor de verzorging, zoals; scheermachines, paardendekens en borstelsets. Ook voor rijbenodigheden hebben we aanbiedingen en ben je bij Happyhorsedeal aan het juiste adres. Je kan hierbij denken aan sjabrakken, peesbeschermers, hoofdstellen en longeerbenodigheden. Voor in en om de stal tref je producten aan zoals dazenvallen, weideklokken, mestvorken en outdoorlaarzen. Zo hebben we elke maand weer een leuke en voordelige nieuwe aanbieding die je zeker niet mag missen! Kortom te veel om op te noemen, hou daarom goed onze site in de gaten en meld je  ook zeker aan voor de nieuwsbrief om nooit een deal te missen! Met een snelle levering en lage verzendkosten zit je bij Happyhorsedeal goed. We wensen je dan ook veel shop plezier en mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag.


 

Deal van de Maand

Productspecificaties van de Roma Scheermachine NX 3: Zeer Licht gewicht (circa 1200 gram) Sterke motor vermogen van 45 watt Tot circa 2400 snijbewegingen per minuut Lithium Accu capaciteit 90minuten per accu! Oplaadtijd van de accu circa 90minuten twee 10,8 volt 3000 Mah lithium-ion accu’s Olie voor de scheermachine Schoonmaakkwast Oplader voor de accu Geluidsarm Geleverd in een aluminium koffer Gratis set extra scheermessen set t.w.v. € 34,95!

Van: € 339,95

Voor: € 179,00


Resterende Tijd

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief om geen aanbieding te missen!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x