Deal van de Week

Happyhorsedeal Week Deal. Hier vind u iedere week een nieuwe aanbieding voor u, uw paard of voor in en om de stal! Van leren rijlaarzen tot paardendekens, Van paardrijcaps tot hoofdstellen. Elke week een online aanbieding met extra veel korting!

Ruitersport outlet weekdeal

Welkom bij onze wekelijkse ruitersport deal. In deze week aanbieding treft iedere week een mooie aanbieding voor u, uw paard of voor in en om de stal. Hierbij kunt u denken aan diverse ruitersport producten voor de ruiter zoals paardrijkleding, ( rijbroeken, wedstrijdjassen, rijkousen en caps. Voor uw paard of pony hebben we  producten voor de verzorging zoals scheermachines, paardendekens en poetsbenodigheden. Ook voor rijbenodigheden bent u bij Happyhorsedeal op het juiste adres. U kan hierbij denken aan leerwerk zoals hoofdstellen, martigalen en tuigen, maar ook voor beenscherming, zadeldekjes en zadels zit u goed. Zo hebben we elke week een leuke en voordelige nieuwe aanbieding die je zeker niet mag missen! Kortom te veel om op te noemen, hou daarom goed onze site in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief om nooit een deal te missen! Met een snelle levering en lage verzendkosten bent u bij ons op het juiste adres. We wensen u dan ook veel shop plezier en mocht u vragen hebben dan horen wij het graag.


 

Deal van de Week

Roma paarden scheermachine NX 2: Zeer Licht gewicht (circa 1000 gram) Vermogen van 200 watt Tot circa 3000 snijbewegingen per minuut Scheerkop Olie voor de scheermachine Schoonmaakkwast Rood van kleur Geleverd in een koffer Geluidsarm ( 84 decibel) Gratis set extra scheermessen 3mm t.w.v. € 34,95!

Van: € 229,95

Voor: € 139,00


Resterende Tijd

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief om geen aanbieding te missen!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x