Deal van de Week

Happyhorsedeal Week Deal. Hier vind u iedere week een nieuwe aanbieding voor u, uw paard of voor in en om de stal! Van leren rijlaarzen tot paardendekens, Van paardrijcaps tot hoofdstellen. Elke week een online aanbieding met extra veel korting!

Ruitersport outlet weekdeal

Welkom bij onze wekelijkse ruitersport deal. In deze week aanbieding treft iedere week een mooie aanbieding voor u, uw paard of voor in en om de stal. Hierbij kunt u denken aan diverse ruitersport producten voor de ruiter zoals paardrijkleding, ( rijbroeken, wedstrijdjassen, rijkousen en caps. Voor uw paard of pony hebben we  producten voor de verzorging zoals scheermachines, paardendekens en poetsbenodigheden. Ook voor rijbenodigheden bent u bij Happyhorsedeal op het juiste adres. U kan hierbij denken aan leerwerk zoals hoofdstellen, martigalen en tuigen, maar ook voor beenscherming, zadeldekjes en zadels zit u goed. Zo hebben we elke week een leuke en voordelige nieuwe aanbieding die je zeker niet mag missen! Kortom te veel om op te noemen, hou daarom goed onze site in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief om nooit een deal te missen! Met een snelle levering en lage verzendkosten bent u bij ons op het juiste adres. We wensen u dan ook veel shop plezier en mocht u vragen hebben dan horen wij het graag.


 

Deal van de Week

Productspecificaties van de Roma Scheermachine NX 3: Zeer Licht gewicht (circa 1200 gram) Sterke motor vermogen van 45 watt Tot circa 2400 snijbewegingen per minuut Lithium Accu capaciteit 90minuten per accu! Oplaadtijd van de accu circa 90minuten twee 10,8 volt 3000 Mah lithium-ion accu’s Olie voor de scheermachine Schoonmaakkwast Oplader voor de accu Geluidsarm Geleverd in een aluminium koffer Gratis set extra scheermessen set t.w.v. € 34,95!

Van: € 339,95

Voor: € 339,95


Resterende Tijd

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief om geen aanbieding te missen!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x