Click on above image to view full picture

Himalaya Likstenen 6 stuks

€ 41,70
Beschikbaarheid: In voorraad
Product Code: Hima1431109

Een doos met 6 Himalaya likstenen. Himalaya likstenen bestaan voor 100% uit Himalaya zout welke talrijke vitamines en spoorelementen bevat. Himalaya likstenen zijn de puurste likstenen voor uw paard, hiermee houd uw paard of pony onder meer zijn natrium gehalte zelf op pijl. Bij iedere steen zit een ophang touw. Het gewicht van de stenen is ongeveer 2,5 tot 3 kilo per stuk en deze worden geleverd in een voordeeldoos van 6 stuks!

Scroll verder naar beneden voor uitgebreide informatie over dit product!
Toevoegen

Beschrijving

Himalaya Likstenen 6 stuks!

 

himalaya likstenen

Een doos met 6 Himalaya likstenen. Himalaya likstenen bestaan voor 100% uit Himalaya zout welke talrijke vitamines en spoorelementen bevat. Himalaya likstenen zijn de  puurste likstenen voor uw paard, hiermee houd uw paard of pony onder meer zijn natrium gehalte zelf op pijl. Bij iedere steen zit een ophang touw. Het gewicht van de stenen is ongeveer 2,5  tot 3 kilo per stuk en deze worden geleverd in een voordeeldoos van 6 stuks!

 

likstenen-paard 

 

Himalayazout is natuurlijk kristalzout van miljoenen jaren oud en wordt gewonnen in het Himalayagebied in Pakistan. De Himalaya likstenen zijn onbehandeld en ongeraffineerd. Daarnaast bevatten de Himalaya likstenen geen kunstmatige toevoegingen en zijn ze vrij van vervuiling van wateroppervlakten. Doordat natuurzout erg hard is, kunnen paarden het zout niet gemakkelijk afbijten waardoor ze zuinig in gebruik zijn. Himalaya likstenen worden handmatig gedolven en bewerkt en zijn daardoor verschillend in vorm en kleur. Doordat Himalaya likstenen niet industrieel vervaardigd en geperst worden, worden ze niet zacht als gevolg van vocht. Indien de Himalaya liksteen droog bewaard wordt, is de liksteen onbeperkt houdbaar. De Himalaya likstenen zijn doorboord en kunt u met een touw eenvoudig ophangen.

Samenstelling

Nacl,Natrium,Magnesium,Mangaan,Chroom,Broom,Kalium,Koper,Sulfsat,Hydrogencarbonat,Carbonaat,Ijzer,Vocht. 

 

6 stuks verpakt in 1 doos 

NU 1 doos met 6 stenen voor € 19,95! 

Direct uit voorraad geleverd!

 

retourecht

Aanvullende Informatie

Gratis verzending Nee

Beoordelingen


Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Himalaya Likstenen 6 stuks

Overig

Facebook
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief om geen aanbieding te missen!
Himalaya Likstenen 6 stuks
€ 41,70
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x